Choklad förändrar inte världen!


Bah. Choklad. Inspirerande? My ass.
Jag såg en toblerone-lastbil idag. Det stod att toblerone inspirerar folk. Till vadå? Att äta massa choklad, bli knubbiga och få dåligt självförtroende? 
Baiz. Nu hatar jag toblerone.

Ja, ja. Jag sitter i skolan och låtsas arbeta lite granna. Det är en halvtimma kvar av den här oändligt tråkiga geografilektionen. Vi ska skriva ett arbete om dammar. Theun Hinbou heter dammen min grupp skriver om. Den låter skittråkig. Eller hur? Det är den också.
Jag har alltid gillat fredagar innan. Det är en relativt kort dag, med bara tre lektioner. Men just idag känner jag att jag inte skulle ha något emot om den här skoldagen ville avslutas nu.
Efter geografin är det bamba, och sedan har vi samhäll med den där kwasiintellekuella glasögonormen. Fan vad han är irriterande. Och vänster.
Ut på barikaderna med dig, din röding!
Inte för att jag har något emot vänster-människor. Jag råkar helt enkelt inte ha riktigt samma åsikter. Mer i mitten. Mer.. Liberal.
Och den där getskäggssnubben bara antar att alla 89 är politiskt aktiva inom SSU eller något. Bah.
Ja, ja. Whatever.

Baiz.

33212-21
                                                    NOOOO!!!

Hiiiii-aaahh!

Graaahhhh!

Idag hade jag min första kendolektion. Det var skoj.
Det tyckte tyvärr inte Sofia och Lall. (Eller vad hon nu vill kallas.)
I början tyckte jag inte alls det var speciellt jobbigt, men när vi hade kommit en bit in på lektionen blev det jobbigt och dessutom skitsvårt. Men det kändes ändå bara roligt.
Ja, ja. Jag ska dit igen nästa onsdag. ^______^

Jag har läst ut en rolig bok nu. Vet inte om jag skrev om den sist, men den heter i alla fall The Curious Incident of the Dog in the Night-time. Den var bra. Och fängslande. Och spännande. Och lite läskig.
Den enda nackdelen var att det var massa matematiska saker i boken som jag inte riktigt förstod, men dom hade ingenting att göra med handlingen, så det gjorde inte så mycket.

33212-20Idag är det bara onsdag! Sen är det torsdag. Och sen  är det äntligen fredag. Som jag kommer ha längtat. Och längtar, för den delen. På fredag är det dessutom idrottsdag. Och kommer jag definitivt vara sjuk. Och det är ju inte som att jag inte är sjuk. För det är jag.
Jag har;

  • Hosta
  • Huvudvärk
  • Ont i ryggen
  • Kanske lite feber..?
  • Slemmig i halsen.
  • Nysig. (Prosit!)
Och det är jeffligt synd om mig.

33212-19
                                       Jag, om några år.