Snorhink?

Jag tänkte jag skulle svamla lite, men jag fastnade i en massa andra människors bloggar.
Jag undrar (för hundrasjuttioelfte gången) vad det är som gör vissa människors bloggar intressanta och andras inte. Bilder är ju såklart ett plus, de allra flesta lägger först och främst märke till bilder.
Men det människor skriver, är det verkligen så intressant? Är det intressant att veta att någon tjej som heter Lisa just hittade ett snyggt skärp, eller att Martin är deprimerad?
Varför lever så många människor på "dish, dish, dish"?

Jag själv är medveten om att jag antagligen inte är särskilt intressant för de som inte känner mig, men jag bloggar egentligen mest när jag har tråkigt, eller har något på hjärtat och jag inte har lust eller tid att prata öga mot öga med någon.
Självklart lägger jag inte ut saker om mig själv som är för privat.

För några år sedan, när jag skrev väldigt mycket så skrev jag precis vad som helst som poppade upp i huvudet på mig, vilket resulterade i att folk fick reda på väldigt mycket. Kanske lite mer än vad jag egentligen ville. Nu för tiden känns det snarare svårt att prata med folk över huvud taget om vissa saker. Särskilt om något tynger mig.

Nåväl, nog om det.

---

I helgen har jag städat och varit förkyld. Jag och Mickelito hann med att städa köket, badrummet, hallen och vardagsrummet. Sovrummet är fortfarande smått kaotiskt. *morr*
Men jag ska hinna med det också.

Just idag vaknade jag och var så snorig och hade så ont i halsen att jag bara låg och gnydde i sängen till klockan tre.
För er som vill veta så har jag nog spottat och snytit ut minst två liter snor den här helgen. Någon dag ska jag snyta och spotta ner i någon sorts måttbunke så att jag kan få reda på hur mycket snor och slem jag producerar under en dags förkyldning. (:

Senare idag så duschade jag (!) vilket var lite av en kraftansträngning för min del. Jag var rätt hängig. Jag pratade med Karin i någon timma eller två. Mickes kompis var här och de satt brevid mig medan jag satt och pratade i telefon. Jag misstänker att mina samtal med Karin är ganska underliga. I alla fall om man bara hör min sida av konversationen. Och efter några timmar så brukar det enda vi säger till varandra vara "Plooti... Mjaaaa... Meep... FLOOF!".
Men min Ykkster är söt. Om någon vill läsa hennes blogg så finns den
här, för övrigt.

Vi åt middag och tittade på den fjärde och senaste Futurama-filmen Into The Wild Green Yonder, som alldeles nyss kommit ut, och som dessutom var mycket bättre än den tredje, Bender's Game.

Sedan återupptäckte jag den underbara filmen 1st Wives Club, med Bette Midler, som jag älskar. <3

---

I morgon ska jag försöka att plugga eftersom jag inte kommer kunna gå till skolan, är alldeles för sjuk. Så om ni får nys om att jag sitter framför datorn, var snälla och tjata lite på mig.


Fjärde Futurama-långfilmen - Into The Wild Green Yonder.