Tvättstugevåld och fjärrkontrollsstrul.

När jag skulle ut och röka alldeles nyss gjorde jag en ganska underlig sak.
Jag sitter och tittar på TV4-nyheterna och har mobilen och fjärrkontrollen på bordet framför mig när jag tycker det är dags för morgoncigaretten. Så jag plockar upp mobilen och stoppar den i jackfickan och går ut. När jag kommer ut och har tänt min cigarett tar jag ut telefonen för att slå Micke en signal, men min telefon visar sig vara en fjärrkontroll.
Det var lite störande. Jag antar att jag är lite disträ?


Här är min fjärkontroll.


Här har vi min mobiltelefon. De är inte särskilt lika, va?



För övrigt hade jag hoppats på att få tvätta kläder nu klockan åtta, men tyvärr. Som vanligt har Kärringen (stort 'k' för att det är hennes tilltalsnamn) tagit tvätttiden. Jag tvivlar på att hon ens behöver den. Hon tvättar kläder varje dag.
Hon kanske bara har en uppsättning kläder. Fast med tanke på hur mycket underkläder hon har stulit av mig så är det nog omöjligt. Vi får helt enkelt anta att hon byter kläder ungefär sjutusen gånger om dagen.
Att hon gör det kan bero på att hon har eksem som kliar och varar och smutsar ner kläderna. Men det hade jag också fått om jag hade använt en liter sköljmedel till varje tvätt.

Det känns som om jag är lite mindre än en incident till från tvättstugevåld!


Good morning, good morning!


Dagens väder. Yay.


Snurrkorvar och Onödigt Vetande.

Phu. Jag har säkert femton flikar öppna i min webbläsare just nu. Ett par stycken med olika bloggar som jag tänkte kommentera, några andra med google-sökningar, några med ett par communities jag hänger på (Ja, jag är en community-nörd.), och en flik med en korv som snurrar runt och spelar musik.
Jag försöker just nu se hur länge jag kan lyssna på detta utan att bryta ihop. Jag måste säga att det inte går särskilt bra. Varje gång låten loopar och det blir ett litet hack så jublar jag inombords i en millisekund till det börjar igen.

Jag upptäckte förresten en ful sak idag.
Om man råkar typ-o:a när man ska skriva www.bilddagboken.se och skriver www.billdagboken.se istället, ja, då kommer man till "Tradera - En del av eBay".
Tro't eller ej.

Det kanske inte är så intressant, men det är allt jag har att bjuda på idag.

Förutom detta kanske:


Och så en bild på korven som snurrar runt och spelar musik.