JuliaFulia

Jaha. Ingen utav mina 'Jag hatar er, ok?'-kontakter är online på MSN.
Förmodligen för att de hatar mig med.
Ja, ja. Jag sitter i skolan, så jag borde inte ens vara inne på MSN, så jag stängde ner det.
Baah. Som vanligt har jag geografi. Jag bloggar nästan alltid när jag har geografi. Konstigt att jag får något gjort över huvud taget.

Idag är det måndag. Fan också. Jag hatar måndagar. 09:00 - 17:00, är jag i skolan, sen kommer jag inte hem förens klockan är 18, och då måste jag plugga en massa.
Baiz. Jag strejkar.

Jag såg Notting Hill på TV igår, för säkert tjugoelfte gången. Den blir inte bättre, så varför i helvete tittar jag på den gång efter gång? Jag antar att det var det enda jag kunde göra förutom att titta på någon amerikansk actionfilm på Z-tv.
Jag hatar Notting Hill, Julia Roberts är dålig och har tänder som en häst, Hugh Grant spelar sin vanliga, fumliga, lite småtorra, brittiska roll, och den där Spike är äcklig i de där Y-frontkalsongerna.
Dessutom är själva humorn ganska torr. Jag får la erkänna att jag faktiskt småfnissade några gånger, men det var nog bara för att alltihop är så patetiskt.
Gaah.. För att inte tala om den där 'I'm just a girl.. Standing in front of a boy..'-repliken! Usch! Den låter så inövad och oäkta att jag trodde det var parodi på någon annan film.
Fy dig, Julia! Jag som var lite överraskad över din roll i The Mexican, för att inte tala om Oceans 11 & 12.
Ja, ja. Alla har sina dåliga dagar, och jag ska inte klanka ner bara på Julia Roberts, Hugh Grant borde slita tummen ur röven och leta efter en roll som inte är så otroligt.. Blaha.
Tack och lov att man kan stänga av TV:n om man nu känner för det.

Good day.


33212-24
Bläfs på dig, Julia.

Ledsen transa i Amerika.

Mwiip.

Jag var jitteglad idag. Enda tills jag läste några dagbok och gästboksinlägg på helgon.
Då blev jag ledsen. Jag gillar inte att vara det.

Igår var jag och Micke och hälsade på min mormor. Hon blev helt överlycklig och jag var lite rädd att hon skulle spricka av glädje. Hon pratade om och om igen om hur trevligt det var att få 'storfrämmande'. Det var läskigt, min mage gör ett konstigt hopp när jag tänker på det.
I alla fall, vi fikade där och satt och pratade en liten stund, sen åkte vi till Amanda och satt hemma hos henne och ojade oss över att vi inte fått reda på att det skulle vara fest tillräckligt tidigt så vi skulle kunnat gå på systemet. Där satt vi till klockan var runt tolv, och sen begav vi oss hem.
Sen var det inte så mycket mer med det.
Nope. Faktiskt inte.
Idag har jag bara vaknat, sett på film, ätit lite, badat och lite andra saker som jag inte tänker berätta. Hah. Senare ska jag och Micke på bio med Lotta och Alexandra. Vi ska se Transamerica. Jag har väldigt höga förväntningar på den.
Micke ville se Derailed, eller vad den nu hette, men det ville varken jag eler Lotta, så han blev sönderdissad. Två mot en. Så enkelt är det. Yup.

Men nu ska jag nog inte skriva så mycket mer eftersom jag ska försöka svara på lite gammla gästboksinlägg på helgon och ta på mig strumporna som ligger i mitt knä.


33212-23<--- Hallå? Hon spelar man som gjort könsbyte. Tufft.
Felicity Huffman