Late Night TV.

På natten går det väldigt dåliga program på TV.
Ja, jo, jag vet att Knight Rider är en klassiker, men man kan liksom inte komma ifrån att det är en astöntig serie om en talande bil, med David Hasselhoff i huvudrollen.
Och jag måste säga att det är samma sak med McGyver. I introt till ett avsnitt jag såg så flyr han från några tyskar genom att ligga i en kista som han helt plötsligt förvandlar till en vattenscooter och kastar sig från en bro och rakt ner i en älv med.
Jag menar, hallå?

Det var så pinsamt att jag var tvungen att bläddra kanal.
Tyvärr hittade jag ingen klipp av just det på youtube, annars hade ni fått smaka på pinsamheten också.Rockfinnar?

Ja, det var ju inte riktigt meningen att detta skull bli ett ställe där jag musiknördar mig, men så upptäckte jag ju hur otroligt simpelt det är att peta in youtube-videor (Jag ska förklara för dig hur man gör, Stefani!), och sedan var jag ju fast.

I alla fall; denna helg har varit tämligen händelselös - som vanligt.
I fredags låg jag hemma hos Micke och hade ågren, på lördagen begav vi oss till slottskogen för att spela brännboll. Det blev ju inte riktigt lika mycket brännbollande som ölande, och senare gick jag, Karin och Micke till Storan och köpte drinkar som kostade 164 kr styck(!).


Hårdrockande finnar, och Sofia, i Slottskogen

Resten av helgen var jag hemma hos Micke och tjurade. Det är fantastiskt att det ska vara så att när man ingenting annat i världen vill än att vara ifred, då ska alla vara på en som plåster.
Jag höll på att bli vansinnig för att min mobil aldrig slutade pipa.

Oh, well. Jag köpte lösgodis, men jag har inte ens rört det. Det är nog första gången i mitt liv som jag har godis i väskan utan att i alla fall ta en. Jag kanske är sjuk?


Måndag - Äkta Göteborg-vårväder - REGN

YES!

Yo. Jag har inte skrivit på ett tag, men det beror på att min blogg är min glad-dagbok, och jag har väl inte varit så glad på senaste tiden.
Men det ska vi inte gå in på mer än så!

Idag ska jag och ett par andra fira att Sofia fyllde tjugo år i tisdags, med alla ingredienser för en trevlig kväll.
Grill, kött, grönsaker, sol och folköl. Och förhoppningsvis ett bränbollsträ så vi kan spela.

Kom fram till att jag måste skämmas efter mitt förra inlägg eftersom jag glömde lägga upp en av världens bästa låtar. Förlåt, förlåt!

Jag tror det enda jag kan klaga på idag är att jag lyckades bränna min tunga på kycklingsoppa igår. Det gör fortfarande jätteont. Sedan gjorde jag det stora misstaget att äta ananas, så nu brinner min tunga som en fenix fågel.
Jag funderar på att lägga upp en bild på min stackars brännskadade tunga, men jag vet inte om det hade varit särskilt trevligt?

För övrigt behövde jag inte tvätta kläder idag, när jag kom hem visade det sig att min familj redan tvättat mina kläder åt mig. Jag tror inte jag varit så lycklig som när jag upptäckte det på flera veckor.
Är jag konstig?
Soundtrack till Soldyrkan.

Eftersom det är så fint väder, så varmt och, oh, så otroligt trevligt att dricka en smoothie till frukost så tänkte jag att jag skulle lägga upp några få av de låtar jag kommer missbruka i sommar.
Sommaren är bra och kul musik!


Röyksopp - Happy Up HereJefferson Airplane - Plastic Fantastic LoverMadness - Baggy TrousersTears For Fears - Everybody Wants To Rule The WorldThe Animals - It's My LifePIL - This Is Not A Love SongGorillaz - Happy Landfill

It's a conspiracy!


Det slog mig just att Photoshop är överskattat. Det finns flera minst lika bra bildredigeringsprogram. Det har till och med gått så långt att man säger "att photoshopa en bild" istället för "att redigera en bild".

Fy! Jag pillade med en bild i Corel Photo-Paint för att lugna mina stackars nerver, and (om man bortser från att jag slarvade med maskningen och att håret i nacken blev lite weird) it's looking okay.

 

Från och med idag ska jag aldrig mer använda verbet "att photoshopa"! Det får heta "att corela" istället.

Ni får smiska mig om jag råkar glömma bort detta.

----

Jag la upp bilden först, men tog bort den för att man inte fick lägga upp bilden någon annanstans än på deviantart.com. Annars skulle "LEGAL ACTION BE TAKEN". Känner inte för att bli gnälld på  av någon knäppis (vars bild för övrigt behövde redigeras ganska brutalt för att inte se motbjudande ut) och petad på av massa jurister.

Ploothi.