Nakenchock?

Detta är den enda existerande nakenbilden av mig som finns på någon dator, någonstans.
Och så skall det förhoppningsvis förbli.


- Bloopi?

The Spawn Of Satan!

Idag vill jag berätta om min ondskefulla symaskin.
Den är alltså ond. The spawn of Satan, fast det är nästan inte troligt att Satan skulle kunnat framföda något så fruktansvärt.
När man syr med symaskinen så går först tråden av hundra gånger, för att, oavsett hur många gånger man trär den, så blir tråden slapp och går av.
Sedan börjar tråden trassla in sig i tyget. Sedan äter symaskinen upp det förbaskade klädesplagget vilket resulterar i att man får lirka/slita/klippa ut plagget från symaskinens innanmäte.

Jag förstår inte varför jag envisas med att alltid använda den där förbannade maskinen när den alltid lyckas förstöra mina kläder. Men jag antar att jag använder symskinen så sällan att jag hinner glömma det.
Sedan sitter jag där igen och förbannar skrothögen som ännu en gång ätit upp mina kläder.


Ondskans kraftfulla käkar.


Ungefär så här mycket tråd går till spillo tillsammans med mina sönderslitna klädesplagg.

DAMN YOU!Konvertera?

Jag skriver mestadels detta inlägg för att berätta att det är ganska enkelt att konvertera till Skapismen. Det finns egentligen inte så mycket man behöver lära sig innan man kan viga sitt liv åt Skaparen, men det är såklart intressant att läsa de mytologiska historierna om världens tillkomst och gudarnas liv innan människornas tid.
Det enda man behöver göra för att sedan kunna räkna sig som skapist är att skriva en trosbekännelse och spara den på sin dator eller lägga upp den på internet, om man vill.

En skapistisk trosbekännelse kan se ut såhär:
Jag tror på Den Storfotade, Skaparen av himmel och jord. Jag tror ock på Fretikus, innehavare av all sexuell visdom och Thorquax , den svävande anka jag skall tillbringa evigheten med efter min död.
Jag tror på gudabildernas helighet och kramarnas kraft.
Atchoo*.


*Atchoo är ordet för "Absolut" på Filibanska, som är de urtida skapisternas språk. (Ja, alltså.. MITT språk. Och urtid = Två dagar sedan.)


Har ni hört de goda nyheterna?

Som ni kanske ser så har jag lagt upp en ny profilbild. Rebecca försökte ta en bild på mig när jag skelade, och detta är resultatet. En lagom weird bild, precis som jag är lagom weird.Detta har varit den bästa dagen denna veckan, hittils. Jag fick reda på att jag fick MVG på mitt historiaprov om feodalismen och senmedeltiden. Jag fick också reda på att jag gör bra ifrån mig på religionen och kan förvänta mig ett högt betyg. Så som det ser ut nu kommer jag få högt betyg i alla min kurser förutom matten, där jag antagligen kommer kunna skrapa ihop till ett Väl Godkänt om jag inte får hjärnsläpp på proven.

Jag gick hem till Bräki efter skolan och åt kyckling. Det kändes hemskt att medhava kött till en vegeterians bostad, men jag tror inte hon hatar mig för det. Det känns fortfarande rätt varmt mellan oss.
Senare gick vi till Café Vasa* och tog en kopp té med Micke och satt i samma rum som De Alternativa HBT-tonåringarnas Förening verkade ha sitt veckomöte. De som vistas i Vasa-området vet vad jag pratar om.
Micke var tvungen att åka hem efter bara en halvtimma ungefär, men jag och Bräki satt kvar och tjötade ganska länge. Vi hann till och med grunda en ny religion.SKAPISMEN

Skapismen är en ganska simpel religion. Konceptet är helt enkelt att dyrka de olika gudarna, av vilka Skaparen är den viktigaste. Det gör man genom att bära runt gudabilder i plånboken eller genom att skaffa sig gosedjur skapade till gudarnas avbild.

Här följer några av gudomligheterna:

Skaparen, Det, Den som skapade alltet


Fretikus - Fertilitetsguden


Thorquax - Dödsguden


---Tillägg---
*Vi gick till Café Vasa för att vi kom underfund med att det är det enda cafét i Vasa-trakten som har soffor, förutom Villa Villerkulla där personalen är så otrevlig.

Den Lobotomerade Mördarkaninen.

Jag snodde denna sak av Ykk såklart.

A är för den bästa ASTRID LINDGREN filmen;

Hm...? Pippi på de sju haven, har jag för mig man kan skratta till. Men jag bara hatar den där lille killens skratt. Tom? Tommy? Jag klarar inte av den där ungen i vilket fall.

B är för antalet BARN du vill ha;
Jag har alltid sagt att jag vill ha två barn. Men just nu känns det som om jag aldrig vill ha några barn alls. Någonsin. Ever. Jag vill vara barnlösa kattkärringen med papegoj-örhängen och fladdriga linnekläder.

C är för ditt favorit CITAT;
"Tomtens jobb är missuppfattat. Det är orimligt att han bara skulle jobba en dag om året. Hans jobb måste vara att hålla julen borta! På julafton är han ledig, Alex satte nämligen en kniv i en tomtedocka och dagen efter snöade det. Man bör hålla tomten vid liv för allas trevnad."
Guess who said that?

D är för DRYCK du inte kan leva utan;
Men gah, det går ju inte att svara någonting annat än vatten!

E är för EGENSKAP din partner måste ha;
Humpr*. Massor och massor av hmpr.

F är för dina FOBIER;
Rabies och gammalt diskvatten.

G är för det som gör dig GLADAST;
När alla runt omkring mig är glada. Och teh moniez. Och world domination. Och så firar jag varje gång en palestinie dör*2.

H är för din favorit HOCKEYSPELARE;
En bra hockeyspelare är en död hockeyspelare!

 I är för den viktigaste INREDNINGSDETALJEN hos dig;
Hela inredningen är en enda stor detalj. Jag mår bra så länge det är ljust, rent och färgglatt.

J är för den personen du JÄMFÖR dig själv med;
Måste det vara en person? Jag jämför mig med ugnsformar. Om man inte diskar mig regelbundet så blir det fläckar som aldrig går bort*3.

K är för din KÄRASTE ägodel;
Mitt Chewbacca-gosedjur?

 L är för något du vill LÄRA dig;
 Att göra mig förstådd på så många pråk som möjligt.

 M är för dina MÅL i livet;
 Jag villar runt i ett evigt mörker letandes efter mitt sanna kall! Kryper upp för tidens berg suktandes efter ett mål med min tillvaro! Ber min Gud att snälla ge mitt hjärta en anledning att slå ännu ett slag! *host*

 N är för NAMN du helst velat ha;
Benanjiuouwie Chicaca Bop.

O är för dina största OROSMOMENT;
 Jag oroar mig för att oroa ihjäl mig.

P är för ditt mest utmärkande PERSONLIGHETSDRAG;
Min absurda humor, mitt heta temperament och min tendens att råka bli alla jag träffar's amatörpsykolog.

Q är för det ord på Q du kan komma på;

Quetsal!*4

R är för RÅD du brukar ge andra;
"Skit i det!" ligger nog högt upp på listan.

S är för den mest överskattade SPORTEN;

Se bokstaven "H".

T är för det vanligaste TIDSFÖRDRIVET;

Att sms-terrorisera folk, lusläsa dagens tidning (till och med de tråkiga bitarna) och riva näsdukar i små, små bitar.

 U är för den roligaste UTOMHUSAKTIVITETEN;

Promenering, att bada i havet och festivalande.

V är för den tråkigaste VARDAGSSYSSLAN;
Att diska och att plocka upp Batman's stora, illaluktande bajskorvar som han insisterar på att lägga i kattlådan även fast han kan gå ut och bajsa istället.

 W är för WEBSIDA du dagligen besöker;

Cleopatras Lion

 X är för din favoritkaraktär i XENA;
Åh, åh! Han den där snubben som är spinkig och lite feg...?

Y är för hur YTLIG du är på en skala 1 - 10;
Jag har liksom inte råd att vara ytlig.*5 (:

Z är för vad du helst vill se på ZOO;
Hm... Jag är inte riktigt säker. Men det jag inte gillar att se på Zoo är alla handjurs stora, håriga pungar.

 Å är för din ÅLDER;
19. Mentalt pendlar jag mellan tre och åttiotre.

Ä är för vad du vill ÄNDRA på i Sverige;

Sverige är ett lagom vackert land. Det är folket i det jag skulle vilja ge en omgång!

 Ö är för ÖGONGODIS du inte kan äta dig mätt på;
Finns det ögongodis nu också? Alla dessa sockriga pulver man ska hälla överallt! Fy!


*"Hmpr" är hur Maayan lyckas type-o:a "humor".
*2 En gång frågade Ykk 's Mr. Maayan (a.k.a "Juden") om hon firade varje gång en palestinie dör. Maayan är fortfarande inte säker på om det var en allvarlig fråga. Men antagligen inte. Och det var inte svaret heller.
*3 Maayanskt visdomsord. Försök inte analysera om du inte verkligen inte har någonting annat att göra.
*4 Quetsal är en fågel. Anledningen att Maayan vet detta är för att det hängde ett antal bilder av motiv som börjar med olika bokstäver i alfabetet i hennes klassrum när hon var ca sju år gammal. Varför hon lagt detta på minnet vet hon inte.
*5 Ja, ni såg rätt. Maayan självömkar i sin blogg.

---

För övrigt har denna dag inte varit något utöver det ordinära. Jag gick till skolan där jag spenderade min tid med att plugga (SRSLY?!) och sedan åkte jag och handlade en massa kläder. Eller ja, en massa och en massa. Jag handlade kläder för 1300 kronor. Efter detta lagade jag mat (pasta med kyckling och trattkantarell-sås) och sedan svängde Bräki förbi.
Jag lyckades tydligen göra en exakt imitation av Pingu's pappa, men när jag blev ombedd att göra det igen så fick jag sån prestationsångest att jag inte kunde.

Åh just det. Jag ritade också en bild av Den Lobotomerade Mördarkaninen.
Här är den:


Den Lobotomerade Mördarkaninen. Snygg va?Stereotyp förutfattad mening. Hej!

Denna gjorde jag för att sätta ett leende på min kära Ykk 's ansikte.
Hoppas det funkar.
Jag har aldrig gått på en bal i mitt liv, och därför är det såhär jag porträtterar alla som går på bal. Jag tror denna bild har växt fram dels ur avundsjuka och dels ur hur hysteriska alla apor i Ykk's klass verkar bli över vad för klänning de ska ha och hur viktigt det är med bal, för ja, man får ju bara gå på bal en gång i sitt liv. Om man inte tar chansen nu så är man körd! For ever! And ever!  And ever!


...Eller så är man inte det.


Need I say ANYTHING?